Vacature Instructeur 112

Vacature vrijwilliger instructeur 112

Over de functie:

Voor kinderen is het belangrijk dat zij hulp kunnen bieden bij een ongeval. Ook als er geen volwassene in de buurt is. 112 bellen is hierbij een belangrijke handeling. Daarom is het belangrijk dat kinderen goed leren in welke situaties zij 112 bellen, en hoe zij dit doen.

Veel kinderen hebben een mobieltje, maar weten niet goed hoe ze het alarmnummer kunnen bellen. Vaak weten ze niet dat het ook mogelijk is om met een vergrendelde telefoon 112 te bellen. Daarnaast vinden kinderen het vaak erg spannend of eng om contact op te nemen met de alarmcentrale.

Om kinderen te leren in welke gevallen zij het alarmnummer kunnen bellen, en hoe zo’n gesprek verloopt is een gastles 112 bellen ontwikkeld. Met hulp van instructeurs en coördinatoren is de gastles verder uitgewerkt.

We zoeken:

Instructeurs en coördinatoren om de gastlessen 112 in het district op scholen te introduceren. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, je kunt goed plannen en organiseren, je bent representatief en enthousiast. EHBO-kennis is een pré maar niet noodzakelijk.

Je bent geen instructeur of coördinator maar je hebt toch interesse? Ook dan vragen we je te reageren.

Herken je jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

We bieden:

We bieden je een leuke job waarbij je écht het verschil kunt maken voor mensen. Heb je nog geen EHBO-diploma dan kun je bij ons een opleiding volgen. Wanneer je wel al in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma ben je bij ons nog niet uitgeleerd. Omdat we veel waarde hechten aan het up-to-date houden van onze kennis en kunde organiseren we regelmatig interessante bijeenkomsten voor vrijwilligers die actief zijn op het vlak van Goed voorbereid. Uiteraard bieden we je een reis- en onkostenvergoeding en een aanvullende verzekering.

    Ja, ik wil vrijwilliger worden!

    Wanneer je je gegevens invult op het onderstaande formulier nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.