Vacature Goed voorbereid

Vacature vrijwilliger Goed voorbereid

Over de functie:

Ook in de Goudse regio leven veel mensen in een isolement. Deze mensen lopen in een noodsituatie meer risico dan andere mensen. Het Rode Kruis probeert met verschillende zelfredzaamheidsactiviteiten sociaal isolement van deze mensen te doorbreken en hun zelfredzaamheid te vergroten. Als vrijwilliger organiseer je in samenwerking met de afdelingscoördinator bijeenkomsten en trainingen om mensen te helpen bij het aanleren van vaardigheden om een noodsituatie beter te doorstaan en het opbouwen van een sociaal netwerk.

We zoeken:

We zijn op zoek naar een hartelijke persoonlijkheid die anderen weet te inspireren en enthousiasme uitstraalt. Je bent in staat om met een gezonde dosis zelfverzekerdheid heldere presentaties/trainingen te verzorgen aan uiteenlopende doelgroepen. Je moet minimaal 18 jaar en regelmatig een dagdeel op werkdagen beschikbaar zijn.

We bieden:

We bieden je een leuke job waarbij je écht het verschil kunt maken voor mensen. Heb je nog geen EHBO-diploma dan kun je bij ons een opleiding volgen. Wanneer je wel al in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma ben je bij ons nog niet uitgeleerd. Omdat we veel waarde hechten aan het up-to-date houden van onze kennis en kunde organiseren we regelmatig interessante bijeenkomsten voor vrijwilligers die actief zijn op het vlak van zelfredzaamheid. Uiteraard bieden we je een reis- en onkostenvergoeding en een aanvullende verzekering.

Ja, ik wil als vrijwilliger aan de slag bij het team Goed voorbereid!

Wanneer je je gegevens invult op het onderstaande formulier nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.