Donateur worden?

Dankzij uw bijdrage kunnen wij direct in actie blijven komen als zich ergens een ramp voltrekt en helpen we mensen zichzelf voor te bereiden op noodsituaties. En wist u dat u ook op onze hulpverleners kunt rekenen bij veel (sport)evenementen in de regio? Doneren kan op verschillende manieren: eenmalig of structureel.

Als donateur steunt u de Goudse afdeling van het Rode Kruis met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar. Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom. U kunt dit zelf eenvoudig in orde maken door middel van een automatische overschrijving.

We begrijpen dat u het misschien fijner vindt om van moment tot moment te kunnen bekijken welk bedrag u al dan niet kunt missen. Daarom kunt u ook een eenmalige bijdrage leveren, op het moment dat het u het beste uitkomt.

Een donatie kunt u overmaken naar ons rekeningnummer NL16 RABO 0152 7210 29 ten name van Het Nederlandse Rode Kruis. Tijdens de landelijke collecteweek kunt u natuurlijk ook gewoon veilig doneren via onze DigiCollect pagina.

Een project steunen

De Goudse vrijwilligers zijn op tal van terreinen actief, maar soms springt een bepaalde activiteit eruit, bijvoorbeeld doordat het onderwerp u persoonlijk raakt. Daarom is het ook mogelijk om als donateur een specifiek thema te ondersteunen. Zo kunt u de opleiding van vrijwilligers verbeteren door de aanschaf van lesmaterialen mede te financieren en kunt u de hulpverlening bij evenementen versterken door een bijdrage te leveren aan de benodigde (medische) uitrusting. Ook is het mogelijk om met uw gift een ‘Goed Voorbereid’ activiteit (voor ouderen) te ondersteunen zoals de contactcirkels. Vermeld dit dan op het onderstaande formulier, dan zorgen wij ervoor dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt. Let op: u kunt via de afdeling uitsluitend lokale projecten en hulpverleningsactiviteiten in de Goudse regio steunen.

Ja, ik word donateur!

Super tof dat u ons wilt steunen!
U kunt zelf gemakkelijk een eenmalige of automatische overschrijving instellen naar rekeningnummer NL16 RABO 0152 7210 29 ten name van Het Nederlandse Rode Kruis.

Wanneer u hieronder uw contactgegevens en het bedrag dat u gaat doneren invult, dan zorgen wij ervoor dat uw bijdrage goed terecht komt. Als u wilt nemen we natuurlijk graag even contact met u op.