Donateur worden?

Dankzij jouw bijdrage kunnen wij direct in actie blijven komen als zich ergens een ramp voltrekt en helpen we mensen zichzelf voor te bereiden op noodsituaties. En wist je dat je ook op onze hulpverleners kunt rekenen bij veel (sport)evenementen in de regio? Doneren kan op verschillende manieren: eenmalig of structureel.

Als donateur steun je de Goudse afdeling van het Rode Kruis met een vast bedrag per maand, kwartaal, half of heel jaar. Er is geen minimumbijdrage, ieder bedrag is welkom. Je kunt dit zelf eenvoudig in orde maken door middel van een automatische overschrijving.

We begrijpen dat je het misschien fijner vindt om van moment tot moment te kunnen bekijken welk bedrag je al dan niet kunt missen. Daarom kun je ook een eenmalige bijdrage leveren, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Tijdens de jaarlijkse collecteweek kun je je bijdrage uiteraard gewoon in de collectebus gooien en daarbuiten kun je je gift snel en veilig overmaken naar bovenstaande rekeningnummer.

Een project steunen

De Goudse vrijwilligers zijn op tal van terreinen actief, maar soms springt een bepaalde activiteit eruit, bijvoorbeeld doordat het onderwerp je persoonlijk raakt. Daarom is het ook mogelijk om als donateur een specifiek thema te ondersteunen. Zo kun je de opleiding van vrijwilligers verbeteren door de aanschaf van lesmaterialen mede te financieren en kun je de hulpverlening bij evenementen versterken door een bijdrage te leveren aan de benodigde (medische) uitrusting. Ook is het mogelijk om met je gift een ‘Goed Voorbereid’ activiteit (voor ouderen) te ondersteunen zoals de contactcirkels. Vermeld dit dan op het onderstaande formulier, dan zorgen wij ervoor dat je bijdrage op de juiste plek terecht komt. Let op: u kunt via de afdeling uitsluitend lokale projecten en hulpverleningsactiviteiten in de Goudse regio steunen.

Ja, ik word donateur!

Super tof dat je ons wilt steunen!
Je kunt zelf gemakkelijk een eenmalige of automatische overschrijving instellen naar rekeningnummer NL16 RABO 0152 7210 29 ten name van Het Nederlandse Rode Kruis. Wanneer je hieronder je contactgegevens en het bedrag dat je gaat doneren invult, dan zorgen wij dat je bijdrage goed terecht komt. Als je dat wilt nemen we natuurlijk graag even contact met je op.