Collecteren voor het Rode Kruis

Al met een paar uurtjes tijd kun jij iets betekenen voor mensen in jouw buurt: namelijk als collectant. Tijdens de Rode Kruis Week gaan duizenden enthousiaste vrijwilligers langs de deuren voor het Rode Kruis. Pak de collectebus en loop mee!

We collecteren we voor onze lokale activiteiten. We zijn in de Goudse regio onder meer actief op het gebied van noodhulp bij rampen, burgerhulp en het bevorderen van zelfredzaamheid. Ook staan onze vrijwilligers in de hele regio klaar om sporters en festivalgangers te hulp te schieten tijdens sportwedstrijden en evenementen. Als collectant kun je dus iets betekenen voor mensen in je eigen buurt die onze hulp nodig hebben.

Collectecoördinator worden?

Heb je meer tijd? Het Rode Kruis heeft ook collectecoördinatoren nodig. Als je meer dan twee uurtjes van je tijd kan en wilt investeren, meld je dan aan als wijkcoördinator of collecteondersteuner. In de weken weken naar de collecte toe kost je dit 2 tot 4 uur per week. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen via het emailadres collecte@rodekruisgouda.nl.