Aanmelden Zelfredzaamheid

Gezocht:

Stoere jongens (m/v)

Deelnemen aan activiteiten

Door deel te nemen aan een cursus Sterk door je netwerk ontwikkel je een netwerk om je heen waarop je een beroep kunt doen in geval van nood. Met de kennis en praktische tips die je opdoet tijdens de workshop Veilig in en om het huis kun je veel leed voorkomen en wanneer er toch onverhoopt iets mis gaat kun je met een goede kennis van eerste hulp toch nog aardig wat uitrichten. Tot slot kun je deelnemen aan een telefooncirkel. Dat is niet alleen gezellig, maar je weet ook zeker dat er iemand poolshoogte komt nemen als er wat aan de hand is. Natuurlijk hoeft niet alles tegelijk, maar je mág verschillende activiteiten combineren. Geef je op via het formulier hiernaast.

Kennismaking en intake

Wil je graag deelnemen aan een zelfredzaamheidsactiviteit bij het Rode Kruis in Gouda? Dan volgt er na je aanmelding eerst een intakegesprek. Dit gesprek gebeurt meestal telefonisch en is een soort wederzijdse kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen we je alvast wat meer over de activiteit en gaan we na of jouw verwachtingen en die van het Rode Kruis met elkaar overeenkomen. Uiteraard mag je ons tijdens dit gesprek de hemd van het lijf vragen.

Meer informatie en aanmelden

Wanneer je je gegevens invult op het onderstaande formulier sturen we je meer informatie over de geselecteerde activiteiten in Gouda of we reserveren meteen een plekje voor je bij de eerstvolgende mogelijkheid.