Gezocht:

Stoere jongens (m/v)

Het Rode Kruis zoekt teamspelers (m/v) met een warm hart en een koel hoofd

Voor de versterking van onze noodhulpdiensten zijn wij op zoek naar teamspelers die in zeer uiteenlopende situaties topprestaties kunnen leveren. Mensen die iets voor een ander willen betekenen wanneer het erom spant. Mensen met karakter.
Wat kun je als noodhulpverlener doen bij het Rode Kruis?

Verzorgen van gewonden: als lid van een noodhulpteam wordt je opgeleid om lichtgewonden op te vangen en te verzorgen zodat de professionals zich kunnen richten op de ernstig gewonden.

Opvangen van getroffenen: als vrijwilliger bevolkingszorg breng je mensen onder in een opvanglocatie waar je een luisterend oor biedt en helpt bij het uitdelen van eerste levensbehoeften.

Groot en klein leed verzachten: als evenementenhulpverlener ben je van alle markten thuis. Van een splinter tot de gevolgen van het gebruik van drugs, je weet precies wat te doen en wat te laten.

Kennismaking en intake

Wil je graag noodhulpvrijwilliger worden bij het Rode Kruis? Dan volgt er na je aanmelding eerst een intakegesprek. Dit gesprek is vooral een wederzijdse kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertellen we je alvast wat meer over de organisatie en de opleidingen die je kunt gaan volgen. Ook gaan we na of jouw verwachtingen en die van het Rode Kruis met elkaar overeenkomen en of je (fysiek) geschikt bent voor de functie.

    Ja, ik wil noodhulpvrijwilliger worden!

    Wanneer je je gegevens invult op het onderstaande formulier nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.