Binnenkort starten er nieuwe cursussen

We starten binnenkort weer met een aantal cursussen in Gouda. Tijdens de beginnerscursus EHBO leer je in een kleine groep hoe je verbanden aanlegt, kneuzingen behandelt en wat je moet doen bij verbranding, verslikking en verstikking. Ook oefen je wat je moet doen in ernstige situaties zoals bij bewusteloosheid of wanneer iemand onwel wordt.
Korte reanimatiecursus

Heb je niet zoveel tijd? Ook dan heeft het Rode Kruis een oplossing. Je kunt namelijk ook een korte reanimatiecursus volgen. Je leert dan niet alle letsels, handelingen en verbanden, maar bent toch goed voorbereid om het verschil te kunnen maken wanneer het erom spant.

Lokatie en kosten

De cursussen zijn in het Rode Kruisgebouw in Gouda en vinden plaats op doordeweekse avonden. De lessen zijn praktijkgericht, volgens de laatste richtlijnen en staan onder leiding van ervaren docenten en instructeurs. De kosten voor een volledige EHBO-cursus bedragen €195,00. Dat is inclusief examengeld, lesboek, oefenmateriaal en koffie of thee op de cursusavond. Een reanimatiecursus kost €45,00 per cursist. Veel zorgverzekeraars en steeds meer werkgevers vergoeden (een deel) van het cursusgeld. Het loont dus zeker de moeite om hiernaar te informeren.

    Meer informatie en aanmelden

    Wanneer je je gegevens invult op het onderstaande formulier sturen we je meer informatie over de komende cursussen in Gouda of we reserveren meteen een plekje voor je bij de eerstvolgende cursus.