Vacature Telefooncirkel

Vacature vrijwilliger telefooncirkel

Over de functie:

Als vrijwilliger van een telefooncirkel ben je het begin- en eindpunt van de keten. Jij belt dagelijks op een vaste tijd de eerste deelnemer, die belt de volgende op de lijst en zo verder. Wanneer iemand geen gehoor krijgt, neemt die meteen contact op met jou. Jij gaat dan aan de slag om te controleren wat er aan de hand is met degene die geen gehoor gaf en belt de eerstvolgende deelnemer om het belrondje weer op gang te brengen. Na een telefoontje van de laatste deelnemer sluit je de telefooncirkel.

We zoeken:

We zijn op zoek naar een hartelijke persoonlijkheid die altijd het hoofd koel houdt. Jezelf positioneren als iemand waar je op terug kunt vallen begint met een gezonde dosis zelfverzekerdheid en jezelf toegankelijk opstellen, daarom verwachten we dat je over uitstekende contactuele vaardigheden beschikt. Je moet minimaal 18 jaar zijn en elke dag op een vast tijdstip bereikbaar zijn.

We bieden:

We bieden je een leuke job waarbij je vanuit huis écht het verschil kunt maken voor alleenstaande mensen. Heb je nog geen EHBO-diploma dan kun je bij ons een opleiding volgen. Wanneer je wel al in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma ben je bij ons nog niet uitgeleerd. Omdat we veel waarde hechten aan het up-to-date houden van onze kennis en kunde organiseren we regelmatig interessante bijeenkomsten voor vrijwilligers die actief zijn op het vlak van zelfredzaamheid. Uiteraard bieden we je een reis- en onkostenvergoeding en een aanvullende verzekering.

Lees meer over de telefooncirkels

Ja, ik wil vrijwilliger bij een telefooncirkel worden!

Wanneer je je gegevens invult op het onderstaande formulier nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.