Vacature Evenementenhulpverlener

Over de functie:

Als evenementenhulpverlener ben je van alle markten thuis. Van een kleine verwonding tot de gevolgen van het gebruik van alcohol en drugs, je weet precies wat te doen en wat te laten. Bij overzichtelijke en kleine evenementen wordt de hulp doorgaans verleend door enkele vrijwilligers. Bij grote evenementen (zoals bijvoorbeeld muziekfestivals) vindt er een gecombineerd optreden plaats van evenementenhulpverleners, verpleegkundigen, artsen, vervoer, verbindingen en de logistieke ondersteuning. Vaak wordt dan ook samengewerkt met andere dienstverlenende organisaties.

We zoeken:

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler met een geldig EHBO-diploma of een medische achtergrond. Je moet minimaal 18 jaar zijn en fysiek en mentaal in goede conditie. Adequaat hulpverlenen begint met jezelf toegankelijk opstellen en duidelijk communiceren, daarom verwachten we dat je over uitstekende contactuele vaardigheden beschikt.

We bieden:

We bieden je een uitdagende job in een enthousiast team waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. Heb je nog geen EHBO-diploma dan kun je bij ons een opleiding volgen. Wanneer je wel al in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma ben je bij ons nog niet uitgeleerd: om aan de steeds hogere eisen van de hulpverlening rond evenementen te kunnen blijven voldoen, hebben we gespecialiseerde opleidingen ontwikkeld voor vrijwilligers die bij evenementen dienst doen. Uiteraard zorgen wij voor werkkleding en ga je op pad met een uitstekende uitrusting. Tot slot bieden we je een reis- en onkostenvergoeding en een aanvullende verzekering.

    Kom in actie!

    Je kunt direct op deze vacature reageren door hieronder je gegevens in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.